Home page‎ > ‎Cijene limuzina‎ > ‎

Karlovac Limuzina


Life limousine je tvrtka koja se već 10 godina bavi iznajmljivanjem ekskluzivno opremljenih limuzina za razne svečane prigode.
Life limousine je vodeća firma u Italiji za iznajmljivanje limuzina iz Amerike. Suradjujemo sa najvećim tv kućama,reklamnim agencijama i medijskim osobama te smo sa svojim limuzinama prisutni na svim važnijim medijskim događajima. Od sada usluge najma limuzina vršimo i u Hrvatskoj.
Nudimo vam limuzinu kojom ćete svečanim trenutcima i događajima u vašem životu dati luksuzan i glamurozan pečat. Naša limuzina zadovoljava najviše estetske kriterije,a krasi je i vrhunska udobnost. Limuzina je opremljena lcd-om,hi-fi-om,ima dance floor,zvjezdano nebo, minibar, klima uređaj, kožne fotelje, krovni otvor
Stavljamo vam na raspolaganje naše iskustvo, profesionalnost i ljubaznost.
Vaše ideje ćemo zajednički pretvoriti u stvarnost jer nam je vaše zadovoljstvo na prvom mjestu.

KARLOVAC VJENČANJA LIMUZINA 
Najam Limuzina Karlovac
Lifelimousine vam nudi ekskluzivnu limuzinu i uslugu po vašoj želji i potrebi. Za vaš specijalan dan potreban je specijalan auto koji će obogatiti vašu ceremoniju vjenčanja.
Možete sami izabrati i organizirati uslugu po vašim željama i afinitetima praćeni elegantnom Lincoln limuzinom dužine 12 metara. Ovaj model Lincoln limuzine je najduži na ovom tržištu, a svega nekoliko modela ove dužine postoji u Europi.
Naša standardna usluga za ceremoniju vjenčanja na područje grada Rijeke i okolice (20 km) traje 5 sati i iznosi € 500
Uz dogovor su moguće i sve druge destinacije, kao i dužine trajanja usluge.
Početna cijena je € 300
Za sve vaše upite, želje i ideje nam se obratite na kontakt brojeve ili putem mali adrese
info@lifelimousine.com

KARLOVAC VALENTINOVO LIMUZINA
Najam Limuzina Karlovac
Učinite da uz našu limuzinu i poseban ugođaj koji ona pruža ovo valentinovo bude voljenoj osobi i vama nezaboravno. Uz romantičnu vožnju limuzinom i bocu pjenušca uživajte u komforu i posebnoj atmosferi limuzine.
MOMAČKE I DJEVOJAČKE VEČERI LIMUZINA KARLOVAC Iznajmljivanje Limuzina Karlovac Najam Limuzina Karlovac
Limuzina pruža savršen prijevoz za vašu momačku ili djevojačku zabavu. U tom za vas posebnom izlasku možete uživati u luksuzu i udobnosti naše limuzine bez brige o vožnji i parkiranju.

KARLOVAC ROĐENDANI LIMUZINA 
Najam Limuzina Karlovac
Ovo je poseban dan koji treba obilježiti na poseban način. Naš prijedlog je rođendanski party u limuzini. Priuštite sebi, svom partneru/partnerici, članu obitelji ili prijatelju nezaboravno rođendansko slavlje u našoj limuzini.

KARLOVAC OBLJETNICE LIMUZINA 
Najam Limuzina Karlovac
Naša limuzina nudi vama i vašoj voljenoj osobi glamurozan i nezaboravan ugođaj za vaš poseban dan. Odaberete li romantičnu vožnju uz pjenušac u limuzini ili večeru i ples mi ćemo vam u našoj limuzini pružiti poseban ugođaj.

KARLOVAC Limuzina Party usluge 
Najam Limuzina Karlovac
LifeLimousine Vam nudi elegantnu bijelu Lincoln limuzinu sa profesionalnim vozacem
za Vase zabavne veceri u kojima ne zelite proci neprimjeceni.
Bit cete otpraceni na Vase zeljene destinacije uz ugodnu voznju u limuzini bez rizika za Vase vozacke
dozvole u luksuznom interijeru i uz muziku po Vasoj zelji.
Cijene najma Limuzine vec od 100€ .
Lincoln limuzina je duga 12m i moze ugostiti do 10 putnika u maksimalnom konforu i
sigurnosti.
Za sve ostale informacije za nase limuzine obratite nam se na info@lifelimousine ili direktno na nase

kontakt brojeve.
KARLOVAC NAJAM LIMUZINA ZA KARLOVAC ZA PRIJEVOZ DO DISKOTEKE NOCNIH LOKALA SA POCETNIM CIJENAMA OD 300€+1€/km OD RIJEKA.
Usluga najma limuzina u Karlovac vam daje na raspolaganje bijelu Lincoln limuzina sa vozačem na tri sata od kojih barem jedan sat limuzina stoji ispred vašeg odabranog lokala ili diskoteke. U cijenu najma limuzina uključena je i boca pjenušca.
Na raspolaganju smo vam za bilo kakvu informaciju u vezi najma limuzina u vašem gradu.
Kontaktirajte nas za preventivnu ponudu!

KARLOVAC NAJAM LIMUZINA ZA KARLOVAC ZA PRIJEVOZ DO RESTORANA SA POCETOM CIJENOM OD 300€ +1€/km OD RIJEKA.
Najam limuzina u Karlovac za odlazak u restoran vam nudi na raspolaganju bijelu Lincoln limuzina sa vozačem.
U početnu cijenu najma limuzina,gore navedene, uključena su tri sata korištenja limuzina od kojih jedan sat limuzina stoji ispred restorana.
U toj ponudi najma limuzina uključena je i boca pjenušca.Obratite nam se za bilo kakvu vasu zelju ili destinaciju najma limuzina i mi cemo vam biti na usluzi
Kontaktirajte nas za preventivnu ponudu!

KARLOVAC NAJAM LIMUZINA ZA REKLAME I MARKETING U KARLOVAC po početnoj cijeni od 300€+1€/km od Rijeka
Reklamirajte Vas brand sa stilom koristeći elegantnu bijelu limuzina.
Usluga najma limuzina za grad Karlovac za reklame vašeg branda vam nudi mogućnost da se reklamirate limuzina uključujući i profesionalnog vozača po početnoj tarifi od 3 sata.
Ta tarifa uključuje minimalno 1 sat parkirane limuzina ispred lokala ili mjesta vaše aktivnosti koju reklamirate, a preostala dva sata limuzina ce biti u pokretu po vašoj želji i tako ce postati putujuća reklama brenda koji promovirate.
Limuzina možete bočno obilježiti vašim logom i svim drugim reklamnim sadržajem tako da ce bijela limuzina duga 12m sigurno privući pažnju svih prolaznika kako u vrijeme dok stoji tako i u periodu kretanja.
Kontaktirajte nas za preventivnu ponudu!

+385(0)915746514  BORIS  HRVASTKA REFERENT
+39 3493692094 Daniele Italian Manager
info@lifelimousine.comLimuzina u Vasem gradu vec od € 100 + € 1/Km od Rijeka

Karlovac je grad u središtu Hrvatske, poznat kao grad četri rijeke: Kupa, Mrežnica, Dobra i Korana. Karlovačka gradska povijesna jezgra se središnjim Trgom Josipa bana Jelačića je svakako mjesto koje treba posjetiti.
Grad i okolica obiluju prirodnim, kulturnim i povijesnim znamenitostima. Provozajte se našom udobnom limuzinom i posjetite brojne stare gradove u okolici Karlovca kao što su Ozalj, Bosiljevo, Ogulin.
Komforno se voziti našom limuzinom i pritom uživati u pogledu na  predivan krajolik je jedinstven i nezaboravan doživljaj za vas i vaše društvo. Odredišta koja želite posjetiti i vozna ruta naše limuzine se uvijek prilagođava vašim željama i potrebama.