Home page‎ > ‎Cijene limuzina‎ > ‎

Krk Limuzina
Life limousine je tvrtka koja se već 10 godina bavi iznajmljivanjem ekskluzivno opremljenih limuzina za razne svečane prigode.
Life limousine je vodeća firma u Italiji za iznajmljivanje limuzina iz Amerike. Suradjujemo sa najvećim tv kućama,reklamnim agencijama i medijskim osobama te smo sa svojim limuzinama prisutni na svim važnijim medijskim događajima. Od sada usluge najma limuzina vršimo i u Hrvatskoj.
Nudimo vam limuzinu kojom ćete svečanim trenutcima i događajima u vašem životu dati luksuzan i glamurozan pečat. Naša limuzina zadovoljava najviše estetske kriterije,a krasi je i vrhunska udobnost. Limuzina je opremljena lcd-om,hi-fi-om,ima dance floor,zvjezdano nebo, minibar, klima uređaj, kožne fotelje, krovni otvor
Stavljamo vam na raspolaganje naše iskustvo, profesionalnost i ljubaznost.
Vaše ideje ćemo zajednički pretvoriti u stvarnost jer nam je vaše zadovoljstvo na prvom mjestu.

KRK VJENČANJA LIMUZINA 
Najam Limuzina Krk
Lifelimousine vam nudi ekskluzivnu limuzinu i uslugu po vašoj želji i potrebi. Za vaš specijalan dan potreban je specijalan auto koji će obogatiti vašu ceremoniju vjenčanja.
Možete sami izabrati i organizirati uslugu po vašim željama i afinitetima praćeni elegantnom Lincoln limuzinom dužine 12 metara. Ovaj model Lincoln limuzine je najduži na ovom tržištu, a svega nekoliko modela ove dužine postoji u Europi.
Naša standardna usluga za ceremoniju vjenčanja na područje grada Rijeka i okolice (20 km) sa nasom limuzinom traje 5 sati i iznosi € 500
Uz dogovor su moguće i sve druge destinacije, kao i dužine trajanja usluge.
Početna cijena najma limuzine za kraca vjencania je € 300
Za sve vaše upite, želje i ideje nam se obratite na kontakt brojeve ili putem mali adrese

KRK VALENTINOVO LIMUZINA 
Najam Limuzina Krk
Učinite da uz našu limuzinu i poseban ugođaj koji ona pruža ovo valentinovo bude voljenoj osobi i vama nezaboravno. Uz romantičnu vožnju limuzinom i bocu pjenušca uživajte u komforu i posebnoj atmosferi limuzine.

KRK MOMAČKE I DJEVOJAČKE VEČERI LIMUZINA 
Najam Limuzina Krk
Limuzina pruža savršen prijevoz za vašu momačku ili djevojačku zabavu. U tom za vas posebnom izlasku možete uživati u luksuzu i udobnosti naše limuzine bez brige o vožnji i parkiranju.

KRK ROĐENDANI LIMUZINA
Najam Limuzina Krk
Ovo je poseban dan koji treba obilježiti na poseban način. Naš prijedlog je rođendanski party u limuzini. Priuštite sebi, svom partneru/partnerici, članu obitelji ili prijatelju nezaboravno rođendansko slavlje u našoj limuzini.

KRK OBLJETNICE LIMUZINA 
Najam Limuzina Krk

Naša limuzina nudi vama i vašoj voljenoj osobi glamurozan i nezaboravan ugođaj za vaš poseban dan. Odaberete li romantičnu vožnju uz pjenušac u limuzini ili večeru i ples mi ćemo vam u našoj limuzini pružiti poseban ugođaj.

Krk Limuzina Party usluge 
Najam Limuzina Krk
LifeLimousine Vam nudi elegantnu bijelu Lincoln limuzinu sa profesionalnim vozacem
za Vase zabavne veceri u kojima ne zelite proci neprimjeceni.
Bit cete otpraceni na Vase zeljene destinacije uz ugodnu voznju u limuzini bez rizika za Vase vozacke
dozvole u luksuznom interijeru i uz muziku po Vasoj zelji.
Cijene najma Limuzine vec od 100€ .
Lincoln limuzina je duga 12m i moze ugostiti do 10 putnika u maksimalnom konforu i
sigurnosti.
Za sve ostale informacije za nase limuzine obratite nam se na info@lifelimousine ili direktno na nase

kontakt brojeve.

KRK NAJAM LIMUZINA ZA KRK ZA PRIJEVOZ DO DISKOTEKE NOCNIH LOKALA SA POCETNIM CIJENAMA OD 300€+1€/km OD RIJEKA.

Usluga najma limuzina u KRK vam daje na raspolaganje bijelu Lincoln limuzina sa vozačem na tri sata od kojih barem jedan sat limuzina stoji ispred vašeg odabranog lokala ili diskoteke. U cijenu najma limuzina uključena je i boca pjenušca.

Na raspolaganju smo vam za bilo kakvu informaciju u vezi najma limuzina u vašem gradu. 

Kontaktirajte nas za preventivnu ponudu! 

KRK NAJAM LIMUZINA ZA KRK ZA PRIJEVOZ DO RESTORANA SA POCETOM CIJENOM OD 300€ +1€/km OD RIJEKA.

Krk Najam limuzina u KRK za odlazak u restoran vam nudi na raspolaganju bijelu Lincoln limuzina sa vozačem.

U početnu cijenu najma limuzina,gore navedene, uključena su tri sata korištenja limuzina od kojih jedan sat limuzina stoji ispred restorana. 

U toj ponudi najma limuzina uključena je i boca pjenušca.Obratite nam se za bilo kakvu vasu zelju ili destinaciju najma limuzina i mi cemo vam biti na usluzi

Kontaktirajte nas za preventivnu ponudu! 

KRK NAJAM LIMUZINA ZA REKLAME I MARKETING U KRK po početnoj cijeni od 300€+1€/km od Rijeka

Reklamirajte Vas brand sa stilom koristeći elegantnu bijelu limuzina. 

Usluga najma limuzina za grad KRK za reklame vašeg branda vam nudi mogućnost da se reklamirate limuzina uključujući i profesionalnog vozača po početnoj tarifi od 3 sata.

Ta tarifa uključuje minimalno 1 sat parkirane limuzina ispred lokala ili mjesta vaše aktivnosti koju reklamirate, a preostala dva sata limuzina ce biti u pokretu po vašoj želji i tako ce postati putujuća reklama brenda koji promovirate.

Limuzina možete bočno obilježiti vašim logom i svim drugim reklamnim sadržajem tako da ce bijela limuzina duga 12m sigurno privući pažnju svih prolaznika kako u vrijeme dok stoji tako i u periodu kretanja. 

Kontaktirajte nas za preventivnu ponudu! 

+385(0)915746514  BORIS  HRVASTKA REFERENT
+39 3493692094 Daniele Italian Manager

Limuzina u Vasem gradu vec od € 100 + € 1/Km od Rijeka

Krk je najveći otok u Hrvatskoj. Ubraja se u najsunčanije dijelove Europe s 2500 sunačnih sati godišnje. Ljubitelji povijesti i starina uživati će u razgledavanju bogate povijesne baštine ovog kraja u komforu naše lincoln limuzine. 
Izlet u Vrbnik i kušanje čuvene zlatne vrbovačke žlahtine i ostalih delicija je samo jedan od mnogobrojnih destinacija koje možete posjetiti udobno zavaljeni u našoj limuzini.
Odredišta koja želite posjetiti i vozna ruta limuzine se prilagođava vašim željama i potrebama jer je cilj lifelmousin da doživite nezaboravno iskustvo na obostrano zadovoljstvo.