Home page‎ > ‎Cijene limuzina‎ > ‎

Opatija Limuzina


Life limousine je tvrtka koja se već 10 godina bavi iznajmljivanjem ekskluzivno opremljenih limuzina za razne svečane prigode.
Life limousine je vodeća firma u Italiji za iznajmljivanje limuzina iz Amerike. Suradjujemo sa najvećim tv kućama,reklamnim agencijama i medijskim osobama te smo sa svojim limuzinama prisutni na svim važnijim medijskim događajima. Od sada usluge najma limuzina vršimo i u Hrvatskoj.
Nudimo vam limuzinu kojom ćete svečanim trenutcima i događajima u vašem životu dati luksuzan i glamurozan pečat. Naša limuzina zadovoljava najviše estetske kriterije,a krasi je i vrhunska udobnost. Limuzina je opremljena lcd-om,hi-fi-om,ima dance floor,zvjezdano nebo, minibar, klima uređaj, kožne fotelje, krovni otvor
Stavljamo vam na raspolaganje naše iskustvo, profesionalnost i ljubaznost.
Vaše ideje ćemo zajednički pretvoriti u stvarnost jer nam je vaše zadovoljstvo na prvom mjestu.

OPATIJA VJENČANJA LIMUZINA
 Najam Limuzina OPATIJA
Lifelimousine vam nudi ekskluzivnu limuzinu i uslugu po vašoj želji i potrebi. Za vaš specijalan dan potreban je specijalan auto koji će obogatiti vašu ceremoniju vjenčanja.
Možete sami izabrati i organizirati uslugu po vašim željama i afinitetima praćeni elegantnom Lincoln limuzinom dužine 12 metara. Ovaj model Lincoln limuzine je najduži na ovom tržištu, a svega nekoliko modela ove dužine postoji u Europi.
Naša standardna usluga za ceremoniju vjenčanja na područje grada Rijeke i okolice (20 km) traje 5 sati i iznosi € 500
Uz dogovor su moguće i sve druge destinacije, kao i dužine trajanja usluge.
Početna cijena je € 300
Za sve vaše upite, želje i ideje nam se obratite na kontakt brojeve ili putem mali adrese
info@lifelimousine.com

OPATIJA VALENTINOVO LIMUZINA 
Najam Limuzina OPATIJA
Učinite da uz našu limuzinu i poseban ugođaj koji ona pruža ovo valentinovo bude voljenoj osobi i vama nezaboravno. Uz romantičnu vožnju limuzinom i bocu pjenušca uživajte u komforu i posebnoj atmosferi limuzine.

OPATIJA MOMAČKE I DJEVOJAČKE VEČERI LIMUZINA 
Najam Limuzina Opatija
Limuzina pruža savršen prijevoz za vašu momačku ili djevojačku zabavu. U tom za vas posebnom izlasku možete uživati u luksuzu i udobnosti naše limuzine bez brige o vožnji i parkiranju.

OPATIJA ROĐENDANI LIMUZINA
Najam Limuzina OPATIJA
Ovo je poseban dan koji treba obilježiti na poseban način. Naš prijedlog je rođendanski party u limuzini. Priuštite sebi, svom partneru/partnerici, članu obitelji ili prijatelju nezaboravno rođendansko slavlje u našoj limuzini.

OPATIJA OBLJETNICE LIMUZINA
Najam Limuzina OPATIJA
Naša limuzina nudi vama i vašoj voljenoj osobi glamurozan i nezaboravan ugođaj za vaš poseban dan. Odaberete li romantičnu vožnju uz pjenušac u limuzini ili večeru i ples mi ćemo vam u našoj limuzini pružiti poseban ugođaj.

OPATIJA Limuzina Party usluge 
Najam Limuzina OPATIJA
LifeLimousine Vam nudi elegantnu bijelu Lincoln limuzinu sa profesionalnim vozacem
za Vase zabavne veceri u kojima ne zelite proci neprimjeceni.
Bit cete otpraceni na Vase zeljene destinacije uz ugodnu voznju u limuzini bez rizika za Vase vozacke
dozvole u luksuznom interijeru i uz muziku po Vasoj zelji.
Cijene najma Limuzine vec od 100€ .
Lincoln limuzina je duga 12m i moze ugostiti do 10 putnika u maksimalnom konforu i
sigurnosti.
Za sve ostale informacije za nase limuzine obratite nam se na info@lifelimousine ili direktno na nase

kontakt brojeve.
OPATIJA NAJAM LIMUZINA ZA OPATIJA ZA PRIJEVOZ DO DISKOTEKE NOCNIH LOKALA SA POCETNIM CIJENAMA OD 300€+1€/km OD RIJEKA.
Usluga najma limuzina u Opatija vam daje na raspolaganje bijelu Lincoln limuzina sa vozačem na tri sata od kojih barem jedan sat limuzina stoji ispred vašeg odabranog lokala ili diskoteke. U cijenu najma limuzina uključena je i boca pjenušca.
Na raspolaganju smo vam za bilo kakvu informaciju u vezi najma limuzina u vašem gradu.
Kontaktirajte nas za preventivnu ponudu!


OPATIJA NAJAM LIMUZINA ZA OPATIJA ZA PRIJEVOZ DO RESTORANA SA POCETOM CIJENOM OD 300€ +1€/km OD RIJEKA.
Najam limuzina u Opatija za odlazak u restoran vam nudi na raspolaganju bijelu Lincoln limuzina sa vozačem.
U početnu cijenu najma limuzina,gore navedene, uključena su tri sata korištenja limuzina od kojih jedan sat limuzina stoji ispred restorana.
U toj ponudi najma limuzina uključena je i boca pjenušca.Obratite nam se za bilo kakvu vasu zelju ili destinaciju najma limuzina i mi cemo vam biti na usluzi
Kontaktirajte nas za preventivnu ponudu!

OPATIJA NAJAM LIMUZINA ZA REKLAME I MARKETING U OPATIJA po početnoj cijeni od 300€+1€/km od Rijeka
Reklamirajte Vas brand sa stilom koristeći elegantnu bijelu limuzina.
Usluga najma limuzina za grad Opatija za reklame vašeg branda vam nudi mogućnost da se reklamirate limuzina uključujući i profesionalnog vozača po početnoj tarifi od 3 sata.
Ta tarifa uključuje minimalno 1 sat parkirane limuzina ispred lokala ili mjesta vaše aktivnosti koju reklamirate, a preostala dva sata limuzina ce biti u pokretu po vašoj želji i tako ce postati putujuća reklama brenda koji promovirate.
Limuzina možete bočno obilježiti vašim logom i svim drugim reklamnim sadržajem tako da ce bijela limuzina duga 12m sigurno privući pažnju svih prolaznika kako u vrijeme dok stoji tako i u periodu kretanja.
Kontaktirajte nas za preventivnu ponudu!

+385(0)915746514  BORIS  HRVASTKA REFERENT
+39 3493692094 Daniele Italian Manager
info@lifelimousine.com

Limuzina u Vasem gradu vec od € 100 + € 1/Km od Rijeka

Opatija je čuveni turistički centar smješten podno planine i prirodnog parka Učka. Svojim izgledom i tradicijom izdvaja se od ostalih turističkih gradova, renesansa, Venecija, gotika - zgrade potpuno različitih stilova krase Opatiju.
Grad je popularna turistička destinacija od 19. stoljeća. Šetalište Lungo Mare je omiljeno među posjetiteljima Opatije jer šetnja obalnim putem neometana prometom pruža pravo opuštanje od stresa i svakodnevih briga.
Jedan od najprepoznatljvijih simbola Opatije je skulptura Djevojka s galebom koja se nalazi na hridi s prekrasnim pogledom na grad. Obogatite vaše razgledavanje Opatije vožnjom u našoj udobnoj limuzini i obiđite vama interesantne lokacije i znamenitosti u posebnoj atmosferi koju pruza vožnja vrhunski opremljenom limuzinom.
Grad noću vrvi od života, dođite do jedog od mnogobrojnih klubova i noćnih barova našom limuzinom i priuštite sebi i svom društvu jedinstven i nezaboravan izlazak